Kunst op maat

Op zoek naar een kunstwerk 'op maat'? Twijfel niet, en klop even aan. De werkwijze verloopt eenvoudig, en met succes. Dit resulteerde de voorbije jaren in de creatie van verschillende werken voor steeds weer tevreden klanten. Het eindresultaat is en blijft natuurlijk een verrassing, zowel voor mezelf als voor jou als opdrachtgever. Het creëren van kunst is namelijk gebaseerd op creativiteit, fantasie en de muze van het moment. Hieronder enkele werken gemaakt in opdracht. Een volledig overzicht vind je in mijn portfolio. Interesse of vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Kunstwerk in woonkamer

Tauros

Sterk symbolisch werk, met knipoog naar het scoutsverleden van de nieuwe eigenaar - olieverf op doek.
Jaartal: 2017.
Afmetingen: 40 x 100 cm

Si-Ma-El

Een werk waar wit-grijs-blauwe tinten centraal staan, met een familiale hint verwerkt in het geheel. Een leuke opdracht voor een tevreden klant (olieverf op doek, afgewerkt met stalen kader).
Jaartal: 2019
Afmetingen: 50 x 170 cm

Al-Ma

Een favoriet werk en fijn om te mogen maken (olieverf op doek). Opdrachtgever gaf slechts één kleuraccent (rood), al de rest volgde tijdens het creëren van het werk, met verwerking van heel wat hints naar hun persoonlijk leven.
Jaartal: 2019
Afmetingen: 50 x 140 cm

Interesse?

Interesse voor een werk 'op maat'? Aarzel dan niet om contact op te nemen.